Kickad av livet eller Livs-kickad?

Ni vet sådana där cyniska, bittra och allt-ont-händer-bara-mig-personer? Som känner sig sparkade på i livet och inte ser några vägar ut, någonsin?

Jag var millimeter från att bli en sådan, kroniskt. Jag krigade mot mig själv och mådde illa när någon talade om tankens kraft eller mindfulness. Fråga mig inte hur jag ens hittade till Jennys blogg*. Men oj vilken tur att jag gjorde det. Hon, Johanna och alla andra sunda, engagerade förebilder där ute blev min räddning när jag till slut insåg att livet inte borde ta slut innan 30 – speciellt inte om man som jag hade världens bästa man och vän, och tillsammans med honom hade fått två härliga ungar.

Det gick inte i en handvändning, men när jag insåg att min inställning betydde minst lika mycket som (om inte mer än) mina fysiska förutsättningar började jag sparka tillbaka. För friheten. För livet. En riktigt Livskick.

Så nu är jag här. Hög på livet – och äran att få blogga för just dig.

Dela inlägget:

7 Comments

  1. Pingback: Det du vill kan du (men måste jag vilja..?) | Liselotte Melander

  2. Pingback: Räddning via en URL - om bloggar som terapi | Liselotte Melander

  3. Pingback: Varför jag har svårt för "Tänk positivt!"-ivrare | Liselotte Melander

  4. Pingback: Nya Livskickar! Frågor, svar och nya ansikten | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *