Om bloggande: Ärlighet & Verklighet

Ni vet den här I swear to tell the truth, the whole truth, and nothing but the truth-grejen som vittnen brukar köra? Denna ed krävs INTE för att få ett wordpress/blogger/spotlife-konto!

Det jag skriver på den här sidan är mina tankar, mina åsikter, mina ord. Till stor del är det också mitt liv och min vardag ni får ta del av. Men det är skillnad på ärlighet och verklighet: jag skriver öppet och ärligt, men jag visar er aldrig hela verkligheten. Främst för att det är omöjligt – men också för att jag inte tror det tjänar några syften.

Jag har goda intentioner med alla mina inlägg och vill få människor att känna, reagera, tänka till, känna hopp… men inte bli ledsna, illa berörda eller puttade i fel riktning. Jag kommer inte alltid att lyckas, men jag vill att ni ska veta att jag försöker. Och mest vill jag att ni ska veta att ni aldrig ser HELA SANNINGEN, här eller på andra bloggar. Ingen vinner om vi jämför oss med varandra!

När det kommer mer specifikt till ätstörningar; mat, kropp och vikt -är detta om möjligt ännu viktigare att tänka på. Ingen visar allt de äter, allt de tränar – eller allt de inte äter. Och alla reagerar olika på vad de äter, vad de tränar – och vad de inte äter. Så snälla rara, basera inte din kost eller aktivitet efter vad du tror alla trendiga, snygga och ”sunda” bloggare äter och tränar! (Om du inte tror mig, läs en av bloggerskorna inom denna kategori själv berätta om Förvirrade Budskap)

Du är du, jag är jag. Vi har dåliga sidor, goda sidor och gråzoniga sidor. Ingen hinner läsa alla under den resa som är livet.

#nofilter#nofilter #nomakeup – men ändå inte hela verkligheten!

Dela inlägget:

7 Comments

  1. Pingback: Helgen | Liselotte Melander

  2. Pingback: Makabra mat-motiv | Liselotte Melander

  3. Pingback: Om att se nya sidor (och länkar till massor av mina sidor) | Liselotte Howard

  4. Pingback: 100 frågor och svar | Liselotte Howard

  5. Pingback: Det här med sociala media och ensamhet | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *