Hälsa handlar om mer än kalorier – Insändare i Corren

corren
”Stulen” i ett väntrum (det stod mitt namn på den!)

Nog har jag korr-läst debattartiklar då och då i mitt vanliga jobb, men det här är faktiskt första gången mitt namn kom med på ett hörn när den väl gick i tryck… kul! Men ännu roligare att min lokala Frisk och Fri-avdelning syns i hemma-media!

Angående caféet som nämns i artikeln verkar det vara ett populärt ställe med god mat – som jag sedan vi flyttade till stan konsekvent har bojkottat eftersom jag inte kan tänka mig att servera mina barn ”kalorier” till lunch…
(Min 10-åring kan läsa. Siffror också.)

Vad tycker du om energimärkta menyer?

Insändaren finns även att läsa på webben.

Dela inlägget:

4 Comments

  1. Angelica Fjellman

    Samma här! Onödigt! Bättre att veta vad ens kropp vill ha och mår bra av och lita på den. Lyssna på magen när den är mätt och nöjd. Lyssna på kroppen vad den är sugen på! Och lära sig lita på den! 😉

  2. Pingback: Tacksamhetstisdag: Strength by numbers | Liselotte Melander

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *