Tacksamhetstisdag: Oddsen

I helgen, drygt två veckor efter mitt ”ja”, läste jag Expressens Söndag (denna eviga källa av visdom!) och fick veta att jag gjort rätt: Victoria & Daniel Ni som läst mig ett tag vet att jag kan vara ganska skeptisk inför hur media väljer att använda statistik. Men det finns gånger då också jag välvilligt tar åt mig ”fakta” precis som den framställs i kvällspressen. Alla gånger den passar mig och min världsbild, till exempel.

Så skriver Expressen att oddsen är goda för att jag som storasyster till bland annat en bror kommer leva lycklig i alla mina dagar med min man, som är lillebror till en syster – då tror jag dem!

p.s. Min man hade jag valt oavsett. Men ibland är det skönt att söka bekräftelse i siffror, veta att oddsen är på ens sida; för att våga satsa, våga gå utanför trygghetzonen. Så kan en vara grymt källkritisk resten av tiden! 😉 d.s.

Dela inlägget:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *