Inte riktigt 4 år sedan (TBT)

I natt drömde jag att jag och tjejerna var på en ö i Öresund. Sedan vaknade jag och insåg att vi i princip befinner oss där.

hven

Bilden är tagen i början av augusti, på paradisön Hven under en jobbresa. Nygift, nästan utvilad efter fyra dagars semester och med känslan av att snart vara färdig. Jag borde kanske ha lärt mig vid det här laget –  att en aldrig blir färdig. Men till mitt försvar är situationen rätt extrem:

Mamma, ska det vara val igen??

Sa min 5-åring när jag stannade tvärt på vägen hem från förskolan och glodde på min mobil. Ja, tydligen ska det ju det. Så istället för att ta ut all den där semestern som blir över när en bara har fyra dagar på sommaren blir det jobb-mode extra allt igen.

I tisdags höll jag på att få ett nervöst sammanbrott med tanke på den långa och händelselösa ledigheten med rastlösa ungar (och en ännu mer rastlös mamma) som låg framför oss. Oavsett vad en tycker om gårdagens skeenden borde jag med andra ord vara rätt tacksam. Valsedelbeställning, debatt-planering och hemside-uppdatering, here I come!

(och så försöker jag få med mig: 1) dotterns betoning på igen med antydan av ”mamma, du hade ju slutat jobba så där mycket nu” 2) makens ”sluta kolla i mobilen på nätterna i alla fall” 3) min regelbundna läsning av återhämtningsbloggen – så blir det nog en fröjdeful jul i alla fall! :-))

Dela inlägget:

One Comment

  1. Pingback: 100 frågor och svar | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *