Tomteträning

Jag är en sån där som inte delar in min träning i perioder – jag går på samma typ av pass, med samma frekvens, året runt. Och så svär jag lite över hur fullt det är i gymmet i januari och september och hur antalet pass som erbjuds blir färre under sommaren och på röda dagar. Men även om jag själv inte ser någon skillnad på en onsdag i mars och julafton*, så är det lite kul när sånt uppmärksammas även i träningslokalerna. Att komma in på gymmet och mötas av glöggdoft och skumtomtar hör till min julkänsla, lika mycket som gelehjärtan på receptionsdisken påminner om alla hjärtans dag och chokladägg betyder att det är påsk.

Den här veckan fram till jul har dessutom varit extra härlig, eftersom det var release av nya Les Mills-pass (Ny träning = kul träning!). På mitt WorldClass betyder det alltid peppiga teampass. Typ så här:

World Class Linköping

Teampass blev det också på Zumba-klassen jag och dottern brukar gå på: Julzumba med tre härligt galna instruktörer, glitter och julklappsutdelning. Min 10-åring, som varit yngst i gänget denna höst fick till och med en liten extra gåva av mysiga Åsa som lett oss genom salsasteg och höftrullningar. Som tur var så blev bilderna därifrån lite suddigare 😉

zumba
Här försöker jag flyga…
10830449_10153380621323098_1426813465427375920_o
…och här försöker jag göra coola moves

Förra året körde jag för julkänslans skull Tomte-spinning (eller Tomte-CYKEL som det väl heter numera…). Och fick bevis på att det där med ”värmen går ut genom huvudet” var rätt sant…

Överkokt Tomte

Men en glömmer fort. Så snart blir det detta:

Body Pump

*nä, jag ska inte träna imorgon, tydligen vill mina barn att jag kommer och umgås med släkten och sånt…;-)

Dela inlägget:

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *