Lördagsläsningen vecka 6

Det går inte sådär fantastiskt med min läsförbättringsinsats. Lite för mycket annat, lite för trötta kvällar o.s.v. Men nu i veckan gav jag mig i alla fall i kast med den här galna lilla saken. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den franske AT-läkarens ingående beskrivningar av kuriösa kollegor, döende damer och kroppsliga krämpor… men det är i alla fall stor skillnad från de litterärt mer utmanande engelska, psykologiska/polisiära thrillers jag brukar ägna mig åt, och variation förnöjer.

Vill du ha bättre bok-berättande än vad jag kan erbjuda: hälsa på Hanna istället. Mig stressar hon ständigt med sin lästakt och läskoll, men jag kan ju inte låta bli att läsa 🙂 (Och du, när du ändå hälsar på: nominera henne till Massolit Book Blog Awards – skrivande, läsande och bloggande är något jag tycker vi tjejer faktiskt kan få konkurrera lite kring! 🙂 )

Och på tal om bloggar jag inte kan låta bli att läsa – ni har väl börjat följa Johanna? Hon går från klarhet till klarhet som vår nya bloggare. Även om hon också stressar mig, genom att påpeka sånt där jag är dålig på…. tur att hon samtidigt påminner om återhämtning i allt hon gör 🙂

När jag tänker efter är nog bokläsning i topp på min återhämtningslista. Har varit sedan jag knäckte läskoden för många långa år sedan. Det är alltså något jag borde prioritera. Så nu stänger jag skärmen, låter favoritbloggarna (ovan nämnda + de här) vänta och lyfter telefonen för att botanisera loss på elib.se

elib
Mest utlånade på mitt e-bibliotek just nu.

Lycklig läslördag på er!

Dela inlägget:

One Comment

  1. Åh, men tack för omnämnandet 🙂
    Lite pinsamt, men jag är faktiskt SÅ dålig på att ta pauser när jag jobbar framför datorn – fick inspiration till inlägget just för att jag hade ont i nacken igår haha 😉 det fick bli en påminnelse både till mig och de som läser ^^!

    Btw så får du mig att vilja läsa mer! TV-serier är ju annars min främsta källa till återhämtning, men har ingen riktigt bra på gång för tillfället. Så en…bok, kanske??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *