En annan typ av hets: Om böcker

Det finns böcker om Hälsohets… och så finns det böcker som hetsar!

När jag satte mig i soffan en lördagskväll för ett tag sedan, med lite gott småplock och en skön filt över benen tänkte jag intensivt: ”Klicka inte på den, klicka inte på den, klicka inte på den”…. För i Readly-appen hade ju nya Books & Dreams dykt upp – och jag VET JU hur stressad jag blir.

Jag älskar att läsa böcker. Jag älskar att läsa OM böcker.
Men när jag inte hinner med det förstnämnda bör jag verkligen inte ägna mig åt det sistnämnda. Jag gör inte faktiska listor längre, men i huvudet uppstår de ju: Den vill jag läsa. Den borde jag läsa. Den måste jag läsa. o.s.v.

Under tiden som sjuk läste jag hundratals böcker. Som distraktion, men också som avkoppling. Som frisk vill jag gärna hålla kvar de egenskaperna med läsandet, men jag finner det allt svårare. Med livet; med jobbet, barnen, skrivandet, allt annat typ av läsande… Jag läser nästan bara riktiga böcker när jag går och lägger mig numera. Och då somnar jag.

Så jag borde verkligen sluta hetsa mig själv med sånt här:

2015-09-26 19.02.45
Aaargh!

 

Tur att det var Natalie som drog till Bokmässan för Livskicks räkning!
(och förlåt till alla jag avföljde på Insta under tiden ni var där 😉 )

Dela inlägget:

2 Comments

  1. Pingback: Att bli frisk & fri - och blind...? (Marian Keyes kunde, jag tror inte jag kan) | Liselotte Howard

  2. Pingback: År 2015: en sammanfattning | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *