Jag har skaffat PT!

Nu när jag tjatat loss om att styrkehets och kroppsformningsfokus är kasst, tänkte jag ta tillfället i akt och meddela att jag har börjat gå hos en personlig tränare. Det är muskeldefinition som är i fokus och jag kommer verkligen att jobba stenhårt för att nå mitt mål!

Eftersom jag har hört att det är i princip lag på före- och efterbilder när en börjar träna kommer min variant av den senare här:
pt träning fot

Tydligen beror mina benhinneproblem på att mitt fotvalv är helt j-vla värdelöst, vilket duktiga rehab-PT:n Rebecka konstaterade genom att bara titta på mig. Sedan gav hon mig massor av jättejobbiga övningar, som måste utföras dagligen, och jag som är van att träna enbart sånt jag är bra på och som jag tycker är kul, när jag tycker att det är kul, vet inte riktigt var jag ska ta vägen…

… å andra sidan känns löftet om att jag ska kunna gå och lämna och hämta min dotter på skolan utan att få panik över att jag promenerar för långt som en bra morot.

 

p.s. Om jag missar efterbilden får ni givetvis höra av er – träning som inte visas upp online är ju inte riktigt träning, right…? d.s.

 

Dela inlägget:

6 Comments

    1. Texten i sig är alltså ett illa dolt hån mot vad som annars premieras högst, bäst och vackrast i träningsbranschen, ja 😉
      (Fast jag MÅSTE ju bygga upp massor av muskler kring både foten och höfterna för att komma i balans igen, så det är ju på riktigt också!)

  1. Pingback: Min motivation till träning | Liselotte Howard

  2. Pingback: Borde-träningen | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *