Fina initiativ

Jag må ha kommit ikapp en aning, men det går fortfarande lite trögt; i huvudet, i kroppen, i livet… och därför också med skrivandet. Hjärnan kopplar dock fortfarande ofta när jag läser saker – den vill liksom dra igång hela det här Livskick-tänket och blogganalyserna… varpå jag får bromsa och inse att lusten inte finns där. Och lusten är avgörande när jag ska skriva, precis som när jag ska träna – och i skrivandet har jag ingen unge som drar mig vidare (snarare tvärtom 😉 ). Anyway, för att lugna det där tankemaskineriet en aning tänkte jag i alla fall lyfta lite av allt det där jag läst – och jag väljer sånt som jag faktiskt inte måste analysera vidare, så behövs inte skrivlusten, och inte heller någon energikrävande argumentationsvilja (lite som en typ av fasta, såhär i fastetider).

Här kommer därför några, enligt mig, fina initiativ, med klara Livskick-vibbar:

måne hjärta

p.s. Okej: hjärnan hälsar att allt detta givetvis skulle kunna analyseras, ifrågasättas och eventuellt kritiseras… (typ som generellt mot hashtag-kampanjer) Så har den i alla fall det sagt. Puh. d.s.

Dela inlägget:

One Comment

  1. Pingback: Fint Jobb För Frisk & Fri | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *