Grejer jag skulle kunnat skriva om den här veckan

Bloggar man om hälsohets, kroppsideal och mat/träning finns det ALLTID saker att diskutera, rasa över eller förmedla tankar kring. Men samtidigt kan man inte alltid vara på.

Jag har haft en ganska bra och lugn vecka (tänker inte säga för mycket, för de senaste åren har visat att en inte kan ta bra lugn för givet och jag vill inte jinxa något *suck*) – men samtidigt har jag känt mig väldigt splittrad mellan jobb, familj, ideella uppdrag, olika skrivuppgifter, hemmafix o.s.v. Dessutom har jag haft noll lust att debattera.

Hade jag haft det, hade jag denna vecka kunnat skriva om t.ex:

tree-200795_1920

p.s. Mina kollegor på Livskick har, tack och lov, haft desto mer glöd än jag just den här veckan. Läs t.ex. Jenny här och här, eller Johanna här. Och så såklart Johannas mindre glödgade, men minst lika varma inlägg här d.s.

 

 

*Inte de som helt enkelt äter enligt LCHF, utan de som inte kan låta bli att göra en religion av det

Dela inlägget:

2 Comments

  1. Pingback: April-liv | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *